Åh vad gott, tack pappa.

foto2487 (MMS)

Åh vad gott, tack pappa.


Naa.

Well.. Atleast He Didn't String Her Along.

Fan vad rätt.

foto2486 (MMS)

Fan vad rätt.


Haha!


Fan vad dem ljuger.

foto2484 (MMS)


Nu drar jag iväg till gymmet för att träna upp biffarna

Jävla träningspass det blev nu redan innan, tog ju hur många tagningar som helst innan jag fick plats med den där röven i rutan.
Men vad gör man inte för att ni ska få vad ni förtjänar♥

Bloggskadan är på rehab äntligen

Jag vill utbringa en skål för mig själv i kväll faktiskt. För tidigare idag när jag kollade in min blogg (daah) och såg ordet antilop, då tänkte jag att - AHA, ANTI-LOOP!! Alltså att en antilop är någon som är emot loopar! Så jag började garva och sparkade mig in i paint och började klistra med bilder från google, men sedan slutade jag skratta. Skrattet dog tillsammans med min självrespekt för vafan, till och med jag kom tillslut fram till att det var tråkigt, dvs inte kul.

Jag hann ju dock stoppa mig själv den här gången som ni kan läsa i texten ovan liksom. Inlägget var färdigt och jag skulle precis klicka 'spara & publicera', när jag tog tag i mitt liv och sa NEJ. Aldrig mer dåliga skämt (dock roliga skämt såklart).
Så jag utbringar en skål för mig själv nu såhär klockan 21.53.
Skål puckon ♥

Milkshake och Sum41 och milkshake

Sitter och väntar på att lillbrorsan ska komma hem från butiken med bananer till mig och NEJ, jag ska inte göra något snuskigt med dem. Jag ska göra milkshake (MILKSHAKE!!!). Jag gillar milkshake så jag ska sätta mig ute i vårsolen med en bok och milkshake snart. Milkshake.
Nu såhär i ögonblicket häckar jag i vardagsrummet med Sum 41s nya album. Hade inte ens en aning om att de skulle komma ut med något nytt snart men tacka facebook för att någon för in lite uppdatering i mitt liv. För i övrigt så gillar jag plattan. Ifall att någon skulle bry sig om att höra min åsikt.
Inte det nej.

Heeeei zötizzzarr

En fjortishälsning från mig och mitt favoritfinger såhär om kvällen.

Man måste prioritera rätt här i livet

Nämen tjajnare bloggen det är jag som fyller år om elva dagar yiho.

Jag önskar mig en ponny med tillbehörande tillbehör men mest av allt vill jag ha fred på jorden och mättnad åt alla hungriga barn. Jag vill också att alla mobbare ska bli bekväma med sig själva och lösa sina problem istället för att banka på andra barn. Jag önskar att alla lejon slutar äta upp antilopen.

Eller, fuck it.

Jag vill ha Coco Pops.


Hjärta snusk

Ett par var ute och åkte bil sent en kväll när plötsligt tjejen känner att hon blir otroligt sugen på sex. Hon börjar famla efter killens dolme
och börjar att suga av honom. Det blir allt svårare för killen att hålla bilen kvar på vägen och till slut är det kört och de kör i diket. 
Bilen slår runt. Tjejen klarar sig men killen ligger fastklämd. Den stackars tjejen får panik, hittar inte sina kläder utan får bara tag på killens
ena sko. Med den som skydd för musen så springer hon bort mot en åker där hon såg en bonde som höll på och harvade. 
Hon säger flämtande att hennes kille sitter fast och undrar om bonden kan hjälpa till.
Bonden tittar förundrat på skon och säger.
- Njaaa, det vette faan. Sitter han så långt in så vet jag inte om jag kan göra något.

Det var så det var ja.

foto2478 (MMS)

Det var så det var ja.


Oh hell Yeah.

foto2453 (MMS)

Oh hell Yeah.


60 kronor granatäpple, 1 kilo lycka <3

foto2474 (MMS)

60 kronor granatäpple, 1 kilo lycka <3


I like you too

Då var man hemma efter en övernattning full av vitlök, tjockisskämt och allmän mobbing towards mig.
Så det var jättekul verkligen faktiskt.

Men nu ska kungen Linnea iväg för att biffa till sig ytterligare på gymmet, men innan det ska hon beundra facebooks svengelska ett tag till. 


It sure is


Jag vet vem du är, men du är jävligt ful ändå

För några dagar sedan hände det någon skit med min dator så den datakunnige i min familj var tvungen att nollställa min hårddisk.
RESULTAT: Alla bilder, alla program, alla dokument och alla musikfiler- börta.

Så om ni tyckte att det var för lite bilder innan så, surpriiise...

MEN, glada är vi allihopa för det är nationella prov i NO imorgon och jävlar vad lite jag har pluggat! (den här godisbiten smakade kiss) Men sånt där med prov och så brukar alltid lösa sig någorlunda för mig när jag väl sitter där så jag kommer nog inte börja oroa mig förrän efter provet isåfall, förutsatt att det gick åt helvete.

När jag ändå sitter här och undviker att se no-boken i ögonen så tänkte jag köpa mig själv lite mer tid separat från den genom att be om ursäkt för alla dåliga skämt jag utsatt er för under den senaste tiden. Vissa grejer är helt sanslöst roliga (tro mig), men andra är bara ett resultat av avdankad bloggstress.

Så från och med nu tänker jag bara skriva om bra skämt, hänga ut samt skämma ut mina nära och kära (inte du Johanna) och lägga ut egobilder på mina hakor. Go back to basic liksom.

My lucky day.

foto2466 (MMS)

Heidå.


Vet inte vem han är men jag gillar honom redan

"Jag är så ful att min pappa bär
omkring bilden på barnet som
följde med plånboken."
-Rodney Dangerfield


Bahhahah

Jag köpte en riktigt snygg tröja härom dagen och det smärtar mig så himla hårt att jag kanske måste lämna tillbaka den. Misstänker nämligen att den är begagnad, för när jag skulle kolla nära så såg jag att den måste vara jättegammal, den är ju liksom inte ens trådlös!?


Haha!



Där blev hon allt tagen på sängen!

Det känns på nått sätt som att katten förs...

foto2450 (MMS)

Det känns på nått sätt som att katten försöker förföra mig.


PhotoBooth genom tiderna

Det roliga är egentligen att de sista bilderna togs med vanlig kamera, mina vänner ser liksom ut sådär! Och jag har en ovanlig tendens att växa mustach! Kul!

Vardagsporr


RSS 2.0