Så nu vet ni

Katten Bobbyboii 2 år idag, och inte en dag utan den lille jäveln i tankarna ♥
Med känslan av att jag just langat ett alltför gay inlägg så slänger jag in den här meningen för att slipa av det hela lite liksom.
Linnea och Bob -09

Skadeglädjen ÄR den mest sanna glädjen

Katten trillade ner i toaletten imorse.

FAN VAD RÄTT.

Speciellt sen katten rev mig på läppen igår när jag sa hej. Helt ogrundat enligt min åsikt för dålig andedräkt kan jag inte ha haft.
Däremot var det inte samma katt som rev mig som hamnade i toaletten, men katt som katt liksom.
An eye for an eye, som en engelsman hade uttryckt det.

Höhö

En finsmakare kom in på en restaurang och sa att man kunde få servera honom precis vad som helst och han skulle kunna identifiera det. Hovmästaren antog utmaningen och efter en stund serverades förrätten.
Gästen smakade, tänkte efter och sa sedan:
- Det här är paté på vildsvin, fasan och fransk vaktel och vinet är Château Talbot 1961.
Hovmästaren kunde överraskat konstatera att alltihop var helt rätt, men varmrätten skulle han aldrig klara.
Varmrätten bars in. Den kunnige gästen smakade och konstaterade sedan:
- Detta är kängurufilé som kokats i jakbuljong och därefter friterats i gnufett och vinet är en utmärkt Château Lacoste från 1914.
Nu stod hovmästarens ära på spel. Upprörd stormade han ut i köket, tog en banan och körde upp den i fittan på diskerskan, därefter doppade han den i choklad och hällde romgrädde över.
Gästen tog en enda tugga av bananen och sade sedan:

- Åh fan! Jobbar Stina här? 


Alltså, NEJ.

Om Linnea själv fått uppfostra Svergie.

 • Om man tagit sista toalettpappret, då sätter man fan dit en ny rulle. Jag blir så arg att jag vill lägga mig ned på golvet och gråta skrikandes bara jag tänker på det. Så replace-a helt enkelt toarullen du förbrukat så slipper jag skada någon.
 • Var beredda nu, för det här är den viktigaste punkten. Det här är sådant som dödar mig långsamt nu i vintertider, varenda vinter. När ni ska hosta, hosta i armvecket. Snälla. Ett annat godkänt ställe är baksida hand, men helst inte. Det enda som är värre än när folk hostar rakt ut är när dem hostar rakt ner i handen. Men det är hemskt på olika sätt. Att hosta rakt ut innebär väl mer eller mindre att man inte riktigt bryr sig, och i sällsynt fall hinner man faktiskt inte skydda nyset, det fattar jag också. Men ändå. Och att hosta i handen är bara äckligt. Men det är så många som gör det så det tonar liksom ner det hela iallafall, men det är sådant som stör mig till psykbryt.
 • Tioåringar ska leka mamma-pappa-barn och trilla ner från gungor, inte smeta på brunkräm och skolka. Sluta slösa bort er barndom.
 • Gamla människor får inte röra sig i folkmassor. Speciellt så får dem inte röra sig i rad i folkmassor: Just för att dem inte rör sig.
 • Julmusik är inte bra om man tänker efter, man är bara van liksom. Det är som om man under en period ständigt skulle höra en motorsåg tätt intill örat. Tillslut så lär sig hjärnan att stänga ute ljudet och inte tänka på det, men sen när ljudet upphör så liksom lättar man och känner typ att "ahh..". Så känner jag för julmusik. Ur ett överdrivet perspektiv alltså.

Alltid överdrivet.


Sitt* vafanJag gillar att Facebook kan sin svenskan. Blir fan lika irriterad varje gång jag ser den där jävla rutan. Dör en liten bit inombords för varje gång.

Så nu vet ni.

Förlåt det var inte roligt. Jag sätter den under kategorin tabbar på en gång.


Men in Black.


Tur att jag hann plåta foliet. HAHA, hajar ni skämtet?


Känns lite brutalt sådär att hitta sin handgjorda brandman i kinderäggfolie med kraniet krossat under en gigantiskt asstor burk. Men det har gått ett par veckor sedan jag hittade honom så chocken har hunnit lägga sig och jag äter numera regelbundet igen.

Vi vet alla att jag är lite småsadistisk sådär lite då och då och ibland hela tiden, men det är ärligt talat inte jag som ligger bakom detta. Kanske var det en olycka egentligen, men oddsen viskar i mitt öra att så antagligen inte är fallet med tanke på vilka som bor i samma hus som jag.

Mamma hälsar :)

En flicka måste ju kunna försvara sig.MEN VADDÅ INTE KUNNA NEKA VÄNFÖRFRÅGAN?!?!?

Man blir ju helt fördärvad. Helt till sig. Helt lyrisk av ilska. Helt mongoliserad. Helt instabil. Helt ingrodd av aggressivitet. Helt Halväten inifrån.

SÅ KÄNNS DET FACEBOOK.

Alltså GAH vad häftigt.

 
Grönt papper framför kamerablixten = Linnea är sysselsatt i x antal tid.


Jag är inte lat, jag är bara extremt ineffektiv.


Kloka visdomsord av mig själv.

Bara satt ni vet.

 • Det är inte gott att dricka mjölk direkt ur paketet.
 • Det är gott att dricka juice direkt ur paketet.
 • Min Ipod luktar tuggummi och jag måste bara säga det att FAN VAD STATUS.
 • Om jag var mördare så skulle mitt förstaval vara någon som jag så jag försöker undvika mörka skogar och ensamma spontanpromenader om natten.
 • Livet rullar. Livet glider. Livet svävar fram. Men framförallt rullar. Fan vad det rullar.
 • Om jag var en katt så skulle jag bli jättedeppig om jag hette Pedro. Tänk dig liksom, du är katt. Du har förmåner som ingen annan och hela livet fullt av tupplurar och klor framför dig. Och så heter du Pedro. Förstör ju allt.
 • Jag vill ha en hamster som heter Pedro.
 • Vad jag än pratar om så kommer jag alltid in på ämnet katt. Sorgligt fan men vad gör man? Man kan ju inte sluta prata om katt iallafall. "ehh... jo?" säger ni då men "ehh, NEJ" säger jag då. Right back at ya.
 • Starfucker är det ballaste namnet ever på ett musikband.
 • Jag ÄR cool.


Det var en sån dag idag.


Brukar bli så på söndagar.

Fast det förgyller vardagen liksom

Uttryck som aldrig igen kommer att bli desamma:

Om någon ska sätta på något, tex en dvd. 
-SNUSK.

Om någon kommer, tex om någon säger i telefonen "aa men jag kommer nu".
-SNUSK.

Sen ett par dagar tillbaka, när någon säger 'gjort' så är det enda jag hör 'hjort'. Min hjärna har undermedvetet kopplat om eller något så att när någon säger att de gjort något så fattar jag inte utan bara liksom "Hjort..? Vafan".

En gammal favorit i repris.

Två får möttes i hagen varpå den ena säger:
- Bääääää.
Då såg den andre häpet upp med stora ögon och sa:
. Nämen! Precis vad jag just skulle säga!Jag förtjänar tillstånd för handikapparkering.

Okej.

Jag behöver inget fruset vatten för att halka.
Jag behöver inga galna snöbollskastare för att få något i huvudet.
Jag behöver inga mörka morgonhimlar för att försova mig åta helvete.
Jag behöver inga snögubbar för att trilla över något.
Jag behöver inga snöflingor komma dinglande ner från himlen för att få något i ögat.

Men vintern gör det så fan heller lättare för någon som jag.


16 november <33

foto2383 (MMS)

16 november <33


Något att berätta för barnbarnen.

Jag är så jävla rolig. Så jävla dålig.

Idag åkte jag och Johanna in till centrum efter skolan för att jag skulle hämta ut min konsertbiljett (paus för lycklig suck♥) och lite sån skit. Vi blir kvar på ICA lite för länge så jag får springa till Bok och Lek där jag ska hämta ut biljetten. När jag står där i kassan så ringer Johanna och säger att bussen vi skulle med hem hade kommit och att jag fick springa fort som fan, så jag gjorde det liksom. Småhalkade lite då och då och hela tiden, men kommer fram precis i tid så att jag hinner kasta mig framför bussen och dö.
Nä jag bara skojade, det där hände aldrig på riktigt.
Iallafall, jag kastar mig in i bussen som börjar åka och kan konstatera att Johanna inte befinner sig där. Det vore om hon hade pressat sig under tjocka gubben längst bak i bussens rumpa, men när logiken slog till i huvudet så kom jag fram till att det nog inte var så. Johanna skulle aldrig välja en man under 50. När jag kollar ut genom glasrutan längst bak så ser jag de efterlängtade siffrorna 660 på bussen bakom.
Så allt jag kunde göra var att ringa Johanna och berätta att jag satt på fel buss och att vi ses imorgon istället. Gick av på nästa station och fick gå hem i snöstormen istället. Garvade så jävla mycket när jag kom hem och såg mig i spegeln, så något gott kom ju ut av det iallfall. Fick en kvart med iPod också.
Men fan, ALDRIG MER.Skön.


Har haft så jävla kul när jag skrivit dessa

Jag skrev ett alla-barnen-skämt till alla som gillade min status på facebook.
Här har ni favoriterna:Han ser ju smart ut iallfall.Jobbigt läge


Rätt inställning.


DON'T. TOUCH.


Ursäkta den omogna texten men ni vet hur det kan bli.

YA
, då har man reciveat en sån där sak också. Fick välja något från min praoplats (leksaksaffär) och jag har ju alltid velat ha en sån här, ända sedan jag bar blöjor till och med. Och jag vet vad ni tänker, men det är ganska länge sedan. Flera år faktiskt. 
Sa iallfall till mig själv att jag skulle ge den till lillebrorsan, för jag är liksom femton år och alldeles för gammal för sånt här, men nu känner jag bara liksom att:
- FUCK NO.

Behövs ingen rubrik tycker jag.


RSS 2.0