Min fina vän.Grattis på födelsedagen Smurfbrother ♥♥♥

Oflyt, dock inte mitt fel. Skyller på dåliga gener.

Så.. Idag klev man ju på fel buss igen. Lika jobbigt varje gång, men jag var så säker på att det stod 660 på bussdisplayen. Men det gjorde det ju fan inte. Fudge it.

Men hem kom man ju.

Och idag inne på H&M så kommenterade jag en sak om en klänning till Ammani, men det var ju inte Ammani som stod där. Det var någon annan kort tjej. Med mössa.
Hon såg snett på mig den jäveln.


Det tråkigaste på länge och jag ber verkligen om ursäkt å allas vägnar
(Detta om något borde väl bygga upp för lite kommentarer? Några hatkommentarer i alla fall? Mamma snälla?)


Fackförening... Fuckförening, haha.

Fackförening... Fuckförening, haha.


Överlevnadsguide del 1: Att tvinga killarna att ta vara på vad de har

Vi tjejer har alla gått hem ensamma sent om natten någon gång. Och varje gång går det en svartklädd man med uppfälld luva bakom en. Och varje gång dör jag lite i magen och föreställer mig hur jag blir våldtagen och misshandlad till döds och på mamma och pappa som kommer på begravningen. Bara dem.
Eller kanske inte pappa, beror på om han har något viktigt möte i vägen. Och mamma får ju faktiskt cluberbjudanden om readagar på Vero Moda ibland.

I alla fall så är det liksom inte kul att gå ute i paralyserande kyla med kalla kårar rännande nerför ryggraden bara för att någon random snubbe går bakom med mörk jacka.
Däremot, om vi föreställer oss att denna man gåendes en bit bakom istället bar en tight jeansjacka över en tunn vit T-shirt, shockrosa jeans och en perfekt frisyr, hur skulle man då kunna vara rädd? Det är snarare snubben som går en bit framför som borde fundera på att börja bli orolig.

Så lösningen på oss tjejers problem vore om ni killar alla blev GAY.

Motivation.

foto2447_ (MMS)


Homework: oral practice. Älska engelska.

foto2441 (MMS)

Homework: oral practice. Älska engelska.


The one and only, hell yeah.

foto2440 (MMS)


Kolla, vi har trekant.

foto2419 (MMS)


På no-lektion, har inte så kulidi.

foto2417 (MMS)

På no-lektion, har inte så kulidi.


Thank you, lord of mine

Asså shiiiit jag tror att jag har hittat hur man kan tidsinställa inlägg, och isåfall så kommer JAG VARA BÄST(!!!) klockan 04.38 inatt!

Assiiiiiiihhh detta är det coolaste som hänt mig på hela dagen!

Är det en liten dubbelhaka jag ser där också? Jackpot fan.

När man försöker le och se glad ut samtidigt som en kattunge ränner ner med klorna längs ryggen.

Kom precis hem till pappa igen och känner mig fortfarande helt normal

Inte för att det gör en onormal att göra miner i kameran, men jag tror att jag gett er tillräckligt med bevis tidigare för att slippa behöva förklara mig.
Och ni, det är kallt ute.

Så rätt.

En man som suttit 15 år i fängelse lyckas rymma. Han finner ett hus som han bryter sig in i.
Han behöver pengar och vapen.
Han finner ett ungt par i sängen. Han beordrar mannen att kliva upp och binder honom vid en stol. Medan han binder kvinnan böjer han sig framåt och kysser henne i nacken. Sedan går han ut på toaletten. När han är borta säger mannen till hustrun:
- Den här mannen är en förrymd fånge, se på hans kläder. Han har nog suttit lång tid i fängelse och inte sett en kvinna på länge. Jag såg att han kysste dig i nacken, om han vill ha sex så bara tillfredställ honom hur mycket han än gör dig illa. Han är nog farlig och om han blir arg kommer han att döda oss. Var stark älskling, jag älskar dig!
På detta svara hustrun:
- Han kysste mig inte i nacken, han viskade att han var bög och tyckte du var söt så han undrade om vi hade något vaselin i badrummet. Var stark älskling, jag älskar dig också.


En mästerfotograf har lånat min mobil. Jä...

foto2414 (MMS)

En mästerfotograf har lånat min mobil. Jävla ljushuvud.


Men, K!

foto2416 (MMS)


Man blir sådär riktigt nöjd när man väl lyckatsJag har svårt att föreställa mig att det någonsin skulle sluta vara kul att facerapea sina vänner och ovänner.

Roligtdamnyouautocorrect

Fråga vem somhelst, förutom några

Det är en sak jag har gått runt och tänkt på en hel del på senaste tiden, och jag känner verkligen att jag måste få det ur mig.
Det kan vara svårt för vissa att acceptera, och jag understandar(obs svengelska) det helt klart, men det är viktigt att ni förstår och vet om detta faktum för att ni ska kunna ta er vidare i livet.
För trots allt, jag är ju så förjäkla rolig.

Det är som gravitation, fast ännu mer absolut

Det existerar inte att ta bara en jordnötsring. Jag vandrade förbi en påse JNringar tidigare idag påväg till kylskåpet och tänkte att nämen ååh vad gott med lite jordnötsringar! Asså holy shiiit mums fillibabba.
Så jag öppnade påsen för att ta en eller möjligtvis två stycken om det visade sig vara helt sjukligt gott.
Det slutade med att jag åt 93 stycken.

Nej jag bara skojar, jag räknade faktiskt inte den här gången. Men jag åt upp hela halva påsen. Och planen var att ta en.
Jag är för dålig för att göra upp planer. Meeeeen det var gott så jag är nöjd ändå.

Så nu efter att jag suttit i tjugo minuter och skrivit om mina jordnötsringar så känner jag mig plötsligt lite mindre sorglig och inte alls tjock. Känner mig lite smått underviktig faktiskt, här där jag sitter stilla och fridsamt helt utan motion och med en halv påse fett och kryddor i magen.

Men som sagt, det var fan gott.

Nämen titta vad man kan hitta om sina vänners bakgrund bara man googlar lite!Fan, till alla egentligen!

Till alla er där ute med fientliga åsikter om sushi.
Till alla er där ute som säger att pop- och dunkdunkmusik låter bra.
Till alla er där ute som klankar ner på Twilightböckerna aka mitt forna liv.
Till alla er där ute som inte gillar pizza.
Till alla er där ute som tittar på actionfilmer och GILLAR det.
Till alla er där ute som påstår att min blogg är onödig.
Till alla er där ute som hostar rakt ut och smetar runt snoret i ansiktet.
Till alla er där ute som klagar på mina skämt. 

Till alla er där ute, från mig och google i ett inspirerande sammarbete:


.

Min cykel är paj
Och med dem hakorna säger jag godnatt


Alla som kommenterar får en klubba.

Dvs en metaforisk klubba. Scrolla ner för att ta reda på vad som menas med metaforisk, och om du redan vet så scrolla ner ändå för att få en betydligt klarare bild utav det.

Tycker det var lättare att förstå när jag förklarade

Wikipedias syn på ordet METAFOR:
- Metaforen är ett bildligt uttryckssätt där ett begrepp tillfälligt byts ut mot ett begrepp som liknar det ursprungliga. Likheten är beroende av sammanhanget och metaforer fungerar därför endast då lyssnaren har tillgång till sammanhanget.
Exempel
  • - Min ros, jag älskar dig!

Metaforens bild är i detta exempel rosen, som har ersatt ett begrepp i stil med "älskling". Eftersom ordet "älskling" inte ens är uttalat i frasen talar man om en absolut metafor.


Linneas syn på ordet METAF[Å]R:


För att påminna er om hur galet cool jag faktiskt är, forts.


Helt sjukt gammal bild, jag tror att det var typ precis innan jag började raka benen.

Inte mitt fel

Vet ni vad jag tycker är min bästa egenskap? Vad det är som jag gör mig till den sjukt awesomea personen jag faktiskt är?
Det är min uppdatering här på bloggen. Jag är så galet aktiv. Jag förstår inte hur ni orkar gå in på min blogg varje dag och läsa ALLT det jag skriver. Får ni inte kramp i fingret när ni måste scrolla ner så mycket? För jag vet ju att jag får kramp i fingrarna när jag måste skriva allt detta.

Att det var tjugotre dagar sedan jag senast postade ett inlägg beror naturligtvis inte på att jag inte skrivit något, utan det beror såklart på att inläggen aldrig kom fram till bloggen. Jag har nämligen skrivit närmare 149 inlägg under dessa tjugotre dagar då de inte postats, vilket är mer än någonsin. Och jag skrev dem. På min dator. Med mina händer. Med min tid. Men de kom aldrig fram. Nä.

Jävla internet alltså.


För att påminna er om hur galet cool jag faktiskt är.

RSS 2.0