Vi lever lovet på vår väg mot en tonårings...

foto2536 (MMS)

Vi lever lovet på vår väg mot en tonårings heliga byggnad -mcdonalds


Nej!


Klassiker


Nu känner jag mig förolämpad.

foto2534 (MMS)

Nu känner jag mig förolämpad.


Sjukt att något så likt bajs kan vara så g...

foto2532 (MMS)

Sjukt att något så likt bajs kan vara så gott.


Livet när man har coco pops hemma

foto2528 (MMS)

Livet när man har coco pops hemma


29/8 1995 - 9/4 2011
Vem som helst hade sett på dig och undrat vad det där var för mupp. Vem som helst som inte kände dig dvs. För vi som känner dig vet precis vilken mupp du är.
Du som fick hela din värld upplyst bara av att hålla en cactus lime i handen. Du som pratar så dålig engelska att till och med läraren börjar skratta. Du som stolt kommer till skolan med ståtlig hitlerfrilla.
Du som bjuder på dig själv mer än någon annan, så mycket att man undrar om det blir något kvar åt dig själv. Du som inte alls tycker jag luktar bajs. Du som kör moppe som någon som aldrig ens sett skymten av en trafikregelbok och som nästan har dödat mig hundra gånger om just därför (och jag har åkt moppe med dig typ en gång stumpan).  
Du som kommer fram och kramar en helt utan en specifik anledning, och vi som kramar tillbaka just för att det finns så mycket anledning.

Och nu är du helt borta, du har raderat dig själv. Samma dag träffade vi dig och du var ditt glada bekymmersfria jag. Killen som lever livet, killen som ger andra anledning att leva. Den siste att ge vika. Att vakna upp på lördagen och se alla statusar om dig på facebook, att se alla inlägg folk skrivit i din logg. Att tänka "Fan vad konstigt det måste kännas för honom, sen när han kommer hem igen och ser vad alla skrivit". För Micke kan ju inte vara död, det kan inte ha varit honom de hittat vid spåret. Klart han kommer tillbaka, så att jag kan krama om honom och berätta hur dum han är som skrämde oss alla sådär. Han är visserligen det största spånet jag träffat, men Micke skulle aldrig göra sådär. Vi älskar ju dig.

Ljusen brinner vid tågspåret och där lade jag din cactus lime jag var skyldig dig. Du fick också blommor och ljus men vafan, jag vet ju att du inte bryr dig om sånt. Det är ju festis som är gott.
Jag hoppas så att det finns facebook i himlen, så att du kan se vad du ställt till med här på jorden och se hur många som faktiskt älskar dig. Alla hundratals människor som bryr sig om dig och som sörjer din frånvaro. Jag vet inte om du förstod hur omtyckt och uppskattad du var, hur glad jag är att du lät mig ta del av dig, lät mig få absorbera en liten del av all den glädje du så generöst delade ut.

Men jag ska inte leka offer, för även om jag kände mig nära dig, så finns det andra som stod dig så mycket närmre. Jag tänker på er alla, familj och vänner. En dag kommer allt kännas okej igen, och minnet av vår vän kommer återigen följas av ett leende och antagligen ett skak på huvudet, för vad har den killen inte gjort egentligen? Så modig, så galen, så bra. Tillslut för bra för den här världen.

Hej då Mikael Hedberg.
Ditt hjärta slår inte längre, men inom oss slår ännu våra.
Och dem slår för dig, alltid

Det är uppenbarligen en häst, tack pappa!

foto2523 (MMS)

Det är uppenbarligen en häst, tack pappa!


Det finns en gud trots allt <3

foto2513 (MMS)

Det finns en gud trots allt <3


Grattis Linnea!

Världens mest febrila bloggare fyller 16 år idag och det ska nu firas med sömn som ska föra mig mot morgondagen likt en tunt dansande ljusstråle genom nattens mörka tomrum. Sedan ska jag fridfullt vakna till en gnistrande ny dag av svävande möjligheter och hopp ♥

Dvs, jag ska sova gott som fan sen ska jag försova mig en halvtimme med flit och sedan stressa mig igenom resten av morgonen för att sedan bege mig till skolan för att göra ett jävla prov det första jag gör.

Men man ska inte klaga för det finns jävligt fina saker i livet också, och utan de fula skulle man inte veta vad som var vackert!


Så ta nu en ordentlig titt på den här bilden och sen när ni vänder ansiktet åt vänster igen så kommer ni upptäcka att jävlar vilken fräck lampa ni har ändå!

Typisk tabbe som man själv skulle kunna råka ut för

He Knows What He's Doing. The Perks Of Not Having Ribs, Right Boys?!?

!!!!!!!!


Två skilda världar


Så sjukt satans asbra, mitt akustikhjärta dör ♥

Så sjukt satans asbra, mitt emohjärta dör ♥


Till höger: macka made by Sebbe. Till väns...

foto2488 (MMS)

Till höger: macka made by Sebbe. Till vänster: macka made by kasper k. As life should be.


RSS 2.0