Imorgon åker jag till Gransnäs.

Imorgon åker jag hem.
Vi hörs igen på måndag.

Micket bra.


The day of failure

Orientering i okänd terräng i skolan idag. Jag är duktig på orientering (haha faktiskt) men även en felfri människa som jag har mina fel.
Orienteringen börjar med att jag och två kompisar går vilse på vägen till orienteringen. Men efter ett par telefonsamtal hit och dit så kommer man fram till startpunkten, som ligger runt 2 kilometer (fast jag skulle snarare beskriva det som en åtta kilometer lång väg av ren lidelse) från vår skola. Alla andra som hittade hade cykel så det blev bara jag och dessa två kvar och vi föddes alla tre utan lokalsinne.
Men iallafall, vi kommer fram och jag lägger ifrån mig nycklarna och får starta ganska snart senare.
Orienteringen gick lite sådär halvt åt helvete som det kan göra ibland men jag gjorde mitt bästa och ingen kan begära mer än så, så jag tänker inte gå runt och älta över det där.
När man utmattad kommer fram till startpunkten igen och man får gå hem så det är bara att hasa sig tillbaka längs vägen full av lidelse. Jag och Nattis går där och blir snart uppcyklade av en Fredrik som för sin väg bredvid oss och allt är ändå lite frid och fröjd trots allt. We did it! Så när vi äntligen kommer fram till skolan igen och jag ska till mitt skåp och hämta mina saker så bah:
-NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! *sträcker upp armar och haka mot skyn och blundar som i tecknad film ni vet*
Nycklarna ligger kvar vid orienteringen.
Snälla Fredrik låter mig låna hans cykel (tack så mycket) så jag gör det enda jag kan göra och tar mig tillbaka till startpunkten längs vägen av lidelse. Jag måste bara få flika in med lite klagomål här också. Cykeln var nämligen en liiten mountainbike och den hade punka i både fram- och bakdäck. Men det var väldigt mycket bättre än att gå så jag är evigt tacksam ändå såklart. När jag äntligen anländer med krampande vadmuskler så är gymnastikläraren inte kvar. Han bil stod dock på sin plats så jag antog att han var ute i skogen och samlade ihop kontrollerna igen. Så det jag gjorde var att jag lade mig ner i en grop och pratade med iPod sålänge. Men det var ett par riktigt mysiga 40 minuter trots allt. Eftermiddagssol, mysig grop, musik och vila. Det var inte hemskt så att säga.
När Lasse äntligen kommer så får jag mina nycklar och jag trampar cykeln hem till Fredrik igen. Sedan var det bara bussresan till Väsby kvar och nu har jag suttit här ett tag. Skönt.
En ganska jobbig dag dvs men det gäller att hålla humöret uppe och inte sura sönder situationen, för i alla onda ting bor något positivt. Tänk på all härlig tid jag fått med min iPod, den extra motionen och den massiva solen jag sög i mig. Jag kommer vara brun imorgon.
Jag hoppas er dag har varit lika fin som min.

Jag känner igen känslan.


"Jag skulle kunna följa med dig men det vill jag inte"

Det kanske roligaste inom Youtube, och tacka orcherna för det ♥

The boys you left are men you did'nt raise
Kattungar!! Och bäver!!!

Är dvs hos pappa min pappa numera. I tre veckor ska jag alltså uppfostra kattungarna, och låt mig säga såhär (håll för öronen på barnen nu):
- Mohahhahahahaha.

Omg, she's touching me. Omfg. I can't brea...

foto2358 (MMS)

Omg, she's touching me. Omfg. I can't breath, omg.


LÄSARREKOOOOOORD

YIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FÖRFASIKENSSS.
It feeeels good, nanananananana.

Kattungar är Najs.

foto2353 (MMS)

Kattungar är Najs.


Amen va faan, något har Bajsat i trappuppg...

foto2351 (MMS)

Amen va faan, något har Bajsat i trappuppgången.


Sjukt tråkigt inlägg, men jag ber inte om ursäkt för det är bara kul att ni mår lite sådär smådåligt över att ni lagt ner tid på att läsa dethär inlägget för det är verkligen meningslöst på många om inte alla sätt och vis.

Current doing: Städar.

Jag skojar inte, sluta skratta.

Det var i och för sig meningen men man kan ju säga förlåt ändå liksom.

Visste ni att idol från början var menad som en dokumentär om mig, men sedan kom jag på att jag har bättre saker för mig (hamburgare är ju gott) så jag hoppade av hela grejen trots att jag skrivit på kontraktet och grejer. Men dem var ju liksom tvungna att göra någonting av det där i alla fall eftersom att dem lagt ner så pass mycket pengar på det att hela Sveriges ekonomi var i fara, så vad dem gjorde var att dem tog alla dessa fjortismänniskor som stod där skrikandes efter mig och så sa dem åt dem att sjunga nåt. Och så föddes hela idén med dagens idol.

Så om ni undrar varför skolorna inte har råd med böcker och material till alla så...

- Förlåt.


Vaddå inte född till idol? Man ser ju på mig att jag är stencool.

Ny kategori "Får man skratta åt det här?"


Den här boken har fått mig att skratta tills gråten förlamat mina andetag många gånger. Den är full av knasiga illustrationer och det är helt enkelt skitkul och precis vad jag skulle kalla min humor.
Efter som att min blogg fan inte ens är en blogg så händer det lite då och då (oftast) att man får lite brist i hjärnan liksom och då kan det ju vara wünderbra att bara slänga in någon sån här ibland.
Olagligt? Javisst. Men mina få läsare är varken smarta eller begåvade så jag antar att inte någon av er är polis, och ni är alla också lata vilket tar ifrån er tillfället att anmäla mig. Så om ni bara sitter där ni sitter och äter upp det ni äter så ska ni få se what it's all about:

Jag såg mig själv i spegeln och bah:

foto2349 (MMS)

Jag såg mig själv i spegeln och bah:


Bästa på länge.


Lycka till nu tjejer!

Ska iväg nu om tio minuter och kolla på tjejernas fotbollsmatch (HEJA FAN) med bla fina Isabelle.


Jag önskar er en trevlig och allmänt angenäm kväll sålänge så hörs vi kanske senare, men det hoppas jag inte.

Lite wannabe, jag vet. Ännu en charmig låt av samma charmiga band och ännu en charmig bild på samma charmig flicka. Inlägget är ruskigt likt godnattinlägget för tre kvällar sedan. Fast lite charmigt är det väl ändå? Huh? Inte? Jooo, men kom igen nu d

Visste ni att det är tack vare mig som blogg.se införde en maxgräns för vad som är ett okej antal tecken i en rubrik? Ni har antagligen hört talas om det, gick ju på nyheterna och jag var ju ansiktet utåt för www.PlastikOperation.nu där ett tag efter det. 
Men hörrni...

Gonatt fan.


Det gör fan nästan lite ont.

Jag känner mig konstig...

Jag försov mig inte.


Gammal felvriden bild men de e naaaajs.

Dagens tabbar i kronlogisk ordning

  1. Jag försover mig. Fast jag räknar nästan inte det som en tabbe längre. Det börjar ju blir en vardsgrej nu liksom. Jag har till och med börjat ställa alarmet en aning tidigare så att jag ska hinna med att försova mig lite, jag skojar inte. 
  2. Jag cyklar till skolan med Johanna. Min cykels broms är mer eller mindre invalid och när den väl fått upp farten så kan jag inte få stopp på den. Vi kan faktiskt gå så långt att vi kallar min cykel bromslös, för så illa är det liksom.
    Precis i början av en brant backe tappade jag min väska på marken och det enda jag kunde göra var att försöka hålla humöret uppe medans jag rullade nerför hela backen och sedan fick ta mig uppför jäveln igen och hämta väskan och sedan ner ännu en gång.
  3. Ingen kommentar. Men här emellan 2an och 4an så skedde en rätt massiv tabbe som gör sig bättre oskriven.
  4. Jag kommer hem och är törstig, tar med mig ett glas vatten in på rummet. In på facebook, chatta, sträcka sig efter datormusen, slå ut vattenglaset över tangentbordet. Kanske hälften av glaset, ingen jättemängd men vatten är ändå vatten- dödligt blött.
  5. Cykel igen ner till SKU. Ännu ett antal tabbar (10+) tar plats och jag anländer utmattad av skräcken till kyrkan. Men än så länge lever jag. Stackars er.
  6. Kommer hem igen och slår på facebook ännu en gång, och vad händer inte om inte att jag välter ut samma jävla vattenglas över hela min byrå under skrivbordet med bla skolkatalog etc på. Fast ärligt talat började jag skratta då för det var fan kul. Hur mycket knas kan egentligen komma från samma mamma?

Det är en jävla tur att jag är den positiva typen för annars hade jag stått med revolvern mot huvudet för länge sedan.
Jag är ju så dålig men ändå så förjävla bra.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!


Alltså jag är så jävla glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddd aaaahahahhahaahah!!!!!
Nyss var jag ledsen men sedan blev jag glad och jag bah woho wakadakasaaaaaaaaaaaaa!!

Jag har nyss bokat biljetten som ska föra mig till tre grymt grymma band i november, dvs Bullet for my Valentine, Escape the Fate och Funeral for my Friend.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kan känna lyckan ända från tårna och ut i hårspetsarna och jag vet att man inte kan känna något i håret men jag gör fan det. Jag är så glad och så exited att om jag varit den böliga typen så hade våra näsdukar tagit slut typ NUUUU.

Hallelujah fan.Escape the Fate - Ashley

Jag är ju lite synsk så jag förvarnar er

Läs inte min blogg idag, gör nåe kul istället.

Musik med tillhörande tagg

Körde luftgitarr med en tops imorse, dvs nyss.

Idag kommer bli en bra dag.


Fast lita inte på mig

Det är plugg som gäller ikväll. Matteläxa och två redovisningar lurar bakom hörnet (dvs hörnet=morgondagen).
Men först: Idol! Sen Skype! Sen Facebook! Sen blogg!

Sen blire plugg.

Gonatt önskar glad tjej 95Ensam hemma och fett otaggad på läxor


Bra att veta hur man ser ut när man hoppar liksom.Bra att veta hur man ser ut när man är på golvet liksom.

Bra att veta hur man ser ut när man gör sitt careface liksom. Aldrig sett det förut? Aoch.

Bra att veta hur man ser ut när man gör det där.

Bra att veta hur man ser ut när- VÄNTA DET DÄR ÄR JU INTE JAG!?

En liten hypotes bara.


Om man kollar djupt in i mina ögon, visst ser man mina MVG:n avspeglas där inne?

Var ärliga.

Never letting go


Jag klippte av mina gamla KSSS-brallor och om jag berättade för er hur mycket jag älskar dem så skulle ni sluta läsa min blogg. Jag kanske inte kan hindra er, men det hade varit droppen liksom, promise.

Så... aa jag gillar dem.

Människor :)Hon träffade mig i hjärtat men det gick bra ändå.

Det var länge sedan jag skröt


Nä det var det inte.

Men iallfall, detta är det jag läst under det tio veckor långa sommarlovet. Fyra av dem är liksom på engelska också. Glömde bort att jag skulle showa off med detta, inte likt mig alls. Bättre sent än aldrig dock som de säger.

Men
, Pretty impressin', huh?
Who's asum?
WHO'S ASUM??
(Det är meningen att ni ska svara på det nu)

Aj, min gåshud!


Taggar till De Onda Statisterna III som släpps imorgon
Som sagt:
TAGGATAGGATAGGATAGGATAGGA osv osv

Hej du där

Nämen HEJ!

Här sitter du framför datorn och läser min blogg. Fränt fan.

Keep it going.

Här brukar jag köpa mina vänner, och nu ha...

foto2346 (MMS)

Här brukar jag köpa mina vänner, och nu har dem extrapris. GISSA VAD JAG SKA KÖPA?


Grattis Emma!

Vi överraskade vår vän Emma som fyllde år nyligen med ett hejdunderkalas.

Det var jättespännande att sitta där bakom soffan med ballonger och höra nyckeln vridas om i låset och vänta på att hon skulle entra vardagsrummet. Hellyckad kväll iallafall!

Jag tog inte en enda bild från festen och jag har inte mycket annat att säga än att det varit en fantastisk kväll. Haft kul varje sekund och nu är jag sådär härligt lagom trött att jag kommer att somna såfort jag lägger mig ner och blundar.

Tack alla för att ni finns!

Ni får veta sen

Something big is right about to happen.

I'M SO EXITED!

Bebo :)

En kväll full av Ammani, Ben&Jerry's och Burn.

Älskar er alla tre! (Fast minst Burn, och mest Jerry)

Tack du, oh heliga elektriska plast.

Om vi inte hade miniräknare så skulle man ju behöva kunna räkna för att vara duktig på matte. Man skulle liksom behöva vara smart! Och ha tålamod! Och TÄNKA!

Nä fyfan, det var inte bättre förr.

Jag kanske går till överdrift i det här med att bjuda på mig själv...


... Men hur kan man inte älska denna dubbelhaka? Jag gör det iallafall.

Någon som hade bråttom imorse?


Man blir ju så glad bara

Åhhh tack Masse(!), det här känns som att få nobelpriset från humorkungen själv, och det är det ju faktiskt förutom det där med nobelpriset.
Ni andra behöver inte veta detaljerna men alltså...

Tack fan.


Jag är awesome, men på tal om sent så har det faktiskt blivit det igen. Gonatten på er <3

Jag tänkte bara hylla mig själv en smula, detta är nämligen det tionde inlägget för dagen.

10!!

Jag ljög alltså inte sent igårkväll som vi alla trodde (även jag gjorde det liksom) utan... Jag talade sanning.

Gud vad konstigt det känns.

Skolfoton - Lika läskiga varje gång

Här har vi årets skolfoton dåra, första gången jag inte är missnöjd iallafall.
Men alltså, Just Sayin' nu va: Bakgrunden på enfotot är brun/grå/gul, orange och blå. Jag kanske har förstått det hela fel, men man får väl inte anställa färgblinda till att illustrera bakgrunder för fotografering?

Jag kan som sagt ha fel, men min hjärna skriker just nu olämpligt!!

Vi pausar bloggandet för en kort svensklektion

Nu ska vi ta och reda ut det här en gång för alla. Jag har en tendens att hitta på lite egna ord ibland, vilket leder till att många får svårt att tyda mitt budskap. Tex:

Wukiduki: Är ungefär som "okidoki" fast töntigare och med en touch av fag.

Lolla: Är ett verb och en försvenskad form av uttrycket LOL, dvs laugh out loud etc.

Offside: Att vara lite "Offside" kan innebära antingen att man är lite 'Off' i huvudet eller att man inte alls är särskilt insatt i ett ämne. Tex om jag skulle komma in i ett samtal där ämnet handlar om hur man tar hand om en katt på rätt sätt, ja, då skulle jag bland annat lära mig något helt nytt, men framförallt skulle jag känna mig riktigt ordetligt Offside. Skulle också antagligen lämna konversationen efter en ganska kort stund då ämnet inte intresserar mig. Offside kan också i sällsynta fall betyda att man känner sig utanför eller dylikt.


En mycket random bild på mig från förra sommaren. Still hanging on there.

Pappa.


Jag saknar dig.


I cannot deny this any longer.


Ibland undrar man ju hur människor överlevde utan lampor, relegerbar värme, hur dem orkade med att klubba ner en älg varje gång dem var hungriga, hur dem klarade kalla nätter när det var snö och storm ute, hur dem pallade med att behöva skita i en grop varje gång nöden satte in etc etc etc. Jag kan hålla på i evigheter.

Men den stora frågan är HUR FAN DEM KLARADE SIG UTAN LIVSELEXIRET FACEBOOK?

I'm startled, be sure of that. Alltså denna förbryllan och beundran jag känner för det här forna folket slutar aldrig. Detta är det starkaste beviset vi har på att dem var ena riktiga fighters, dem där grottmänniskorna.

Även om jag inte berättar det särskilt ofta (aldrig, snarare tvärtom) så gillar jag er.Tack mycket. Ni anar inte hur mycket det värmer i hjärtat och hur glad man blir när man får läsa sådant här. Blogglusten bara flammar upp inom en och jag kommer fan brinna upp snart.
Tack igen Hana!

(Jag har täckt över ditt namn då jag inte bara vill anta att det är okej med dig att det syns i ett blogginlägg utan att jag frågar först)


HAHAHAHA det är något som är så jävla rätt med Facebook

... Något som är så jävla övernaturligt.

Men vi tar det här från början nu.
Förra helgen så var jag med ett gäng kompisar och då satt bla jag i värdinnans (fint ord) säng. Jag satt och kramade lite på en nallebjörn (GAY skriker det i era huvuden nu. Och ja, jag vet. Men jag tycker det var mysigt) och började lite random svänga runt med nallens armar. Vissa i rummet feltolkade situationen och en del tog också illa vid sig varpå detta inlägg har sitt ursprung:Och nu, runt fyra dagar senare, så ser jag detta när jag loggar in på fejjan:
och vad kan jag annat göra än att lolla sönder lite här i min ensamhet?


Och jag känner liksom bara att FACEBOOK HAS DONE IT AGAIN.

Helt plötsligt bah


Haha, roligt.Taskigt FacebookJag vet att jag inte är populär Facebook, men du behöver inte trycka upp det i ansiktet på mig.

TAGGA!

Vet ni vad alla djurjävlar där ute som läser min blogg, imorgon ska jag spamma sönder den här bloggen med inlägg så att ni blir glada. För jag vill ju att ni ska vara glada. Jag bryr mig verkligen om ert välbefinnande.

Skämt åsido, imorgon blir det spam iallafall.

Linnea älskar trådlöst


Här får ni en liten inblick i hur mysigt och rent mitt rum är också, party hos mig eller?


Så Linnea dissade stolen och slog sig ner på en filt på golvet istället. Massivt mycket mysigare.

Det är bland det jobbigaste jag vet med skolan, att behöva sitta stilla och normalt på den där satans stolen. Helst vill jag bara sätta mig ner i skräddarställning på golvet, det är liksom original.
Men icke, man ska sitta där på sin tråkiga stol och lyssna zombielikt på whatever läraren säger. Inte får man ha fötterna på bordet heller. Man får inte ens vända på stolen så att man sitter med benen på varsin sida av ryggstödet, för då får man skäll.

Jag ska bli politiskt insatt och bilda ett eget parti med slagorden "Mera positionsmakt åt eleverna!"
Men jag måste skynda på lite eftersom att valet är om sex dagar.
Fast...

Jag vet att ni inte bryr er om den här listan ni kan ju bara skrolla ner lite så slipper ni se skiten.

Om man får över 60 så är man blond inuti:

DU VILL


( ) Bli känd
( ) Vara blond nån gång
(x) Inte vara ensam (alltså jag har inget emot att vara ensam, men inte ensam ENSAM liksom)
( ) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
( ) Flytta hemifrån
( ) Bli modell
Summa: 1

DU HAR

( ) Blont hår
(x) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
(/) Andvänt urringade linnen (alltså, jaa..)
( ) Däckat
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i en killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
( ) Gått med kortkort kjol eller shorts
( ) Strippat [bara på kul]
(x) Använt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov :$
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
( ) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(/) Bedömt någon efter utseendet (brukar faktiskt inte göra det, men självklart har det hänt)
(/) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv.. (fast bara på skoj)
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) En liten hund
(x) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
( ) Kollat på porrfilm
(x) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
(x) Skolkat (är ingen skolkare men det har hänt)
( ) Varit otrogen
( ) löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless

Summa: 13,5

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR

(x) Titta på folk
( ) Dansa vilt
(YEEEY) Vakna upp bredvid en främmande kille
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
( ) Ha "stövlar" lr klackade skor
(x) Sminka dig
(x) Ta skumbad
( ) dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
( ) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
(x) Titta på snyftfilmer
(/) Bära färgen rosa
(/) Bära smycken
( ) Ha brunkräm eller Foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
( ) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
(/) Umgås med killar
( ) Vara olydig
( ) Få/ge massage
(/) Vara GALEN
(X) Skratta
(X) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
(/) Slåss
( )Tjafsa
(x) Skoja
( ) Göra manikyr/ pedikyr
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa

Summa: 20,5

DU GILLAR

(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att visa dig naken
( ) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
( ) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) kolla på tvserier

Summa: 6

Totalt: 41

Så, End Of Discussion! Jag är smart och ni vet om det (snääälla inga elaka kommentarer nu, låt mig få leva på det här ett tag).

Gonatt alla rackabajsare där ute

Nä hörrni jag skiter i att uppdatera och går och lägger mig istället, mycket mysigare än att sitta uppe och skriva till er iallafall ♥

Så vi hörs väl någon gång

Det har varit dålig uppdatering x1000 den här helgen men det är för att det har hänt så mycket varje dag, har varit borta nästan hela helgen.
Och jag tänker inte kladda ner allt det som hänt här i bloggen för det skiter ni fullständigt i egentligen och jag också.

Så det här räcker. Jag ska försöka klämma till med något underhållande inlägg lite senare ikväll men om jag känner mig själv så kommer ni inte höra av mig förrän tidigast imorgon.
Men jag ska försöka bry mig om er bara en liten skvätt ikväll, så vi får väl se hur detta slutar.

Ciao bitches älsklingar!

Det är dags för Lördagsmys

Off to myskväll nu om en liten stund, vi hörs någon gång om jag inte dör!

För då hörs vi inte igen liksom.


What if I stumble, what if I fall when I'm on my way to youGalet bra låt, med lite Sum41 feeling i refrängen tycker jag? Fast dem borde ha skippat tjejen där i andra versen om ni frågar mig, men det är det ingen som gör så jag säger (skriver) det rakt ut istället.

Tack Christoffer!

Mitt liv kommer seriöst kretsa runt det här i veckor nu (Seariously). Det sorgliga är att jag menar allvar (Really).

Låt mig demonstrera min hjärnas aktuella status:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

It's like 10 000 spoons when all you need is a knife.

80 sidor ska vara lästa och följdfrågor till dem besvarade inom 24 timmar. 

Current status: 16 pages.

Men det ska det bli ändring på, så jag går och lägger mig nu och läser, sov så dåligt nu bloggen!

Älskar er♥
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHA
Förlåt kunde inte hålla mig, har alltid varit en dålig lögnare.

Haha, I Like:)

Kick Off 2010, VEM ÄR MED MIIIIIIG?!Det börjar plötsligt sluta kännas som en slump när det alltid är jag. Av sammanlagt två hela A4 fulla med namn så är mitt det enda som blev cp.

Men jag kom med på KickOff-lägret så jag bryr mig inte ens ett litet skit just nu om hur cp jag är!!!

Yäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääy!!!!!

-woho.

Party everyday Party everyday

Har ni någonsion hört talas om något som kallas liv? Jag har hört vissa prata och berätta om hur det är att ha ett, men jag har så svårt att föreställa mig det, jag går ju på Hammarbacksskolan.

Ett liv... får man göra annat än att vara hemma och plugga då? Så kan det ju inte vara, eller? Man får träffa sina kompisar också? Helt skruvat.

SKRATTA SÄGER DU? Åh herre jösses, vad är det för lyx vissa människor lever med?
Jävla lottobarn.


Men nu ska jag sluta överdriva och vara bitter, för nu är det kyrkan som gäller om 2 timmar, wiiiiiiiiiihoooooooo!!!
Alltså träffa mina wunderbara konfirmationsbuddies ♥

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH

Mitt liv började igen för 1 minut sen!!
Kubba till soffan nu!

Ja jusste.

Katten hälsar.

Tio Awesome Covers <3

The Cab - Disturbia
A Static Lullabuy - Toxic
All Time Low - Umbrella
Fall Out Boy - Beat it
James Morrison - Man In The Mirror
Paramore - My Hero
Silverstein - Apologize
Pixie Lott - Apologize
A Day To Remember - Over My Head
Bayside - Beautiful Girls

Och hur fan hade du tänkt ta dig ner nu?

Ett smartskaft med päls alltså, suck.

Men TV är ju kul iallafall

HAHAHAHA något gick åt helvete i mitt huvud, jag hinner inte alls till spanskan.
Två lektioner har jag alltså missat nu, så jag satsar på att äga på idrotten istället (hähä, yeah right).

Detta hamnar inte helt ologiskt under kategorin 'tabbar'

Jamen då har man försovit sig med två timmar och fyrtio minuter då. Najs.
Kommer att totalt missa den 80 minuter långa slöjdtimmen och kommer precis hinna till det att spanskan börjar. Varför inte tvärtom? Life is unjust.
Men något som hör till är att jag har försovit mig i stort sett varje dag dem senaste två veckorna och jag skulle vilja säga ett par ord om detta;
What the fuck.
Onsdag, torsdag fredag förra veckan gick ju helt åt helvete, så jag ska berätta lite om fredagen för det var fan roligt ändå.
Fredag alltså: Jag vaknade 07.15 när jag egentligen var tvungen att gå till bussen om jag skulle hinna med den, så det var ju bara att glömma. Så jag speedar mig igenom smink, klädsel, tandborstning och önskan om att hinna ta bara en liiiiten söt tugga av någonting (dvs, jag var jävligt hungrig). 07.47 inser jag att jag hade jävligt bråttom till nästa buss jag skulle ta, så jag kubbade nerför byn och kastade mig in i bussen, fett nöjd. För jag skulle bara bli cirka 5 minuter sen.
Runt tio minuter senare, då jag sitter djupt insjunken i musikens värld, så svänger bussen vänster fast den skulle fortsätta på huvudleden och jag känner liksom att "Holy Mama". Men då bussen kör in där och släpper av en massa barn och sedan kör ut på huvudleden igen så tänker jag att dem antagligen bara lagt till en station, det har hänt liknande tidigare liksom. Så bussen kör vidare på leden tills den svänger höger, och då lyser varningstavlan starkt i mitt huvud: "Du sitter inte på 524 Linnea ditt satans jävla skitpucko".
Men det jag gör iallafall är att jag går av på en station som ser iallafall liite central ut och jag märker till min lättnad att det kommer en buss som går tillbaka om tio minuter. Så jag sätter mig där på bänken i kylan och väntar helt enkelt. När bussen kommer så går jag på (duh..?) och tar mig tillbaka till huvudleden och tio minuter senare sitter jag på min fina 524. As life ska va.
50 minuter sen möter jag en irriterad lärare och hinner precis med att kolla på när alla andra käkar sin carbonara på hemkunskapen. Jag fick svara på frågor på ett papper med kurrande mage.
Inte Roligt.

Bara så ni vet så kommer det bli mycket katt här på bloggen imorrn.

Fast det är ju alltid mycket katt på den här bloggen så jag vet inte riktigt varför jag ens tellar er när ni redan vet.
Jaja sov gott, jag hade ingen aning om att klockan fortsatte gå även när jag laddade upp bilder sen så vips så var man busig. Tolv liksom. Jag kommer inte se rolig ut i ansiktet imorgon bitti alltså. Eller det är väl snarare just det jag kommer göra; se rolig ut.
Men nu måste ni sluta störa mig för jag borde verkligen sova nu. Så ni får vara lite tystare, okej?

Javisst ja!

Hur kan någon som är så besatt utav katter som jag glömma bort att berätta en världsnyhet som denna?
5 kattbarn. 9 dagar gamla. 4 vita, en mörk med ljusa mönster.
Kitty love ♥

Bilderna från idag och igår

Sov över hos Danne med Axel, Axel och Isabelle och det var fäääätt trevligt. Kårsta är fan seriöst angenämnt. Seriously.
Till skillnad från vanligtvis så ska jag bjuda på en bilderibombidi som jag så orginellt döpt den kategorin till:
På Tåget:På Marken:


Om ni undrar varför vantarna ser så coola ut så är det för att dem är mina.
På Fältet:

Gangstas of Kårsta.
På Fältet; Kubbarna:
Inte helt problemfritt.
Yeey.
YÄÄÄÄY!
Hot Zzexii Ladies.
Aa men den såg ut som en pänis satteeeh...
Nää jag är inte liten.
Han frågade inte ens först.
Om ni kommenterar så får ni en puss, fast det kanske bara avskräcker?
Vi säger såhär då: Om ni inte kommenterar så får ni en puss.
Och passa er jävligt noga för jag är seriös.


Blir nog bilder senare idag!

WIHOOOOO!!!

Johanna hade lite roligt i webcam

hihi
Jag var helt oförberedd när fotot togs, jag brukar se ut sådär.

En bra dag idag.

Tack för idag alla fina, det var verkligen jätteroligt :)
För er som bryr er (såklart ni gör nolifers) så var jag iväg och såg Vampire Sucks med ett stort gäng. Den var sådär asdåligt bra. Riktigt bra i början men sedan blev det lite glesare mellan garven. Men jag känner mig ganska nöjd med den ändå faktiskt, hade riktigt låga förväntningar så den var faktiskt bättre än jag trodde.
Summering: Filmen sög och JAG ÄLSKAR DEN.

Sweet dreams bitches

HALLÅ.
Det har gått bra mycket mer än 50 minuter nu, varför har ingen kommenterat om hur orolig den varit över mig?!
Suck på er alltså. Ni är fett suckiga. Jag som trodde att ni älskade mig (inga elaka kommentarer om det här heller).
Jaja, skadan är redan gjord och jag ska nog gå och sussa nu. Ska nog gråta en skvätt eller två också. Kanske tre skvättar till och med när jag tänker efter. Antagligen ännu fler skvättar om ingen ber om ursäkt nu på studs.
Gonatt loverz.

All Time Low i öronen, vind i ansiktet men ingen luft i lungorna, fair enough.

Jag, Linnea Ulrika Kristina Barkström, ska härmed ut och röra på mig.

RÖRA PÅ MIG!!!!!

Jag ska till och med springa!!!

Alltså JAG.

Linnea!

Barkström!

I och med min kondition så kan ni börja oroa er om jag inte hört av mig inom 50 minuter. Ifall ni bryr er om min hälsa och mitt välbefinnande dvs. Inga elaka kommentarer om det där nu va, okej?


Till dig Bob, om oss.

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?
You never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?
If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?
I don't know life so far away
But I know that its just a trip
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I've build my home with
I hope I love you all my life
I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?
'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side
I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?
Du och jag katten Bob, du och jag.
Til the end of time.


RSS 2.0